Interne communicatie

Dura Vermeer versterkt merk

 

Als toonaangevende Nederlandse bouwonderneming ontwikkelt en realiseert Dura Vermeer projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Het bedrijf levert vakmanschap, kwaliteit en creativiteit. Dura Vermeer staat voor de uitdaging haar positie in de bouwwereld te consolideren en – waar mogelijk – te versterken. Medewerkers vervullen hierin een sleutelrol.

 

Samen met marketingstrateeg Paul Moers ontwikkelde Dura een aangescherpte, onderscheidende merkpositie. Boven N.A.P. ontwikkelde in opdracht van de bouwonderneming een merkdocument dat voor de medewerkers het merk en de merkwaarden beschrijft. Ook lezen zij instructies over hoe te handelen om de verwachtingen in de markt waar te maken. Voor de vormgeving tekent Jochem Joosse. Voorin het merkpaspoort is een plastic card ingestoken, achterin een mini-affiche met een samenvatting van de inhoud.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46