Merkcommunicatie

 

Rumourd around all®eyed brands

 

Uit een zakelijke liaison van twee ondernemende opdrachtgevers in de optiekbranche kwam een conglomeraat van optiek-gerelateerde bedrijven en merken voort. De opdrachtgevers wilden hun merkenportfolio in de volle breedte onder de aandacht brengen.

 

Boven N.A.P. schreef een beknopt media- en middelenplan en ontwikkelde het merk-overkoepelend concept Rumour around the brands. Voor de Hall of Frames, een tweejaarlijkse beurs die druk wordt bezocht door hun doelgroep, ontwierpen we zowel een ontwerp voor de stand als een corporate merkenwaaier waarin de groep bedrijven zich presenteert als leverancier van high end merken en diensten. Merken die stof doen opwaaien. Merken waarover wordt gepraat. Merken die bewondering oogsten. Merken die alle vanuit één en dezelfde bedrijfsfilosofie ernaar streven drie ambities waar te maken: customer intimacy, kwaliteitsbeleving en blijdschap.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46