Wervingscampagne

Hoogvliegers gezocht voor 29 GMR INOS scholen

 

INOS is het overkoepelend bestuur van Bredase scholen voor primair onderwijs. Binnen elke van de 29 INOS-scholen is een medezeggenschapsraad actief. Schooloverstijgend functioneert de Gemeenschappelijke MedezeggenschapsRaad die het beleid toetst van alle INOS scholen. Deze zogeheten GMR is op zoek naar ouders en medewerkers die de raad willen komen versterken…

 

De GMR INOS verzocht Boven N.A.P. een wervingscampagne te ontwikkelen. We ontwikkelden als boodschap: Lid worden van de GMR? De uitdaging om boven jezelf uit te stijgen. Van de kandidaten wordt immers verwacht – vanuit een helicopterview – de kwaliteit van het onderwijs te bewaken. Boven N.A.P. ontwikkelde ondermeer: een affiche op A0 formaat, een folder en een banner voor op de website. De respons was – aldus de opdrachtgever – ‘boven verwachting hoog’.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46