Ontwerp en productie POS materiaal

 

Tweetalige toonbankdisplay OptiClip voor hele Benelux

 

OptiClip is producent en leverancier van zonneclips op maat van elke design bril. Belevert opticiens in Nederland, Belgi├ź en Luxemburg. Op verzoek van de opdrachtgever ontwikkelde Boven N.A.P. eenvoudig monteerbare toonbankdisplays.

 

Displays waarmee Eye Wish, Pearle NL en Grand Optical in hun winkels extra vraag naar de zonneclips genereren. Om de keuze voor de consument makkelijk te maken, zijn in het display monsters opgenomen van de verschillende kleuren glas en de verschillende materiaalsoorten waaruit de clip kan worden gemaakt. Voor de Franstalige consumenten is in het drukwerk een taalwissel toegepast. De displays zijn steeds voorzien van het logo en de huisstijlkleuren van grote internationale optiekketens. Productie: Vinke Display.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46