Positionering en visuele identiteit

 

Secure Layers:
optimale bewegingsvrijheid op het wereldwijde web

 

Bedrijven zijn nagenoeg volledig afhankelijk van de beschikbaarheid en veiligheid van internet, inclusief email. Permanente connectiviteit is van levensbelang voor de bedrijfscontinuïteit. Als uw medewerkers niet meer in verbinding zijn, valt uw organisatie stil.

Maar niet alleen windstilte vormt een gevaar, ook virussen en hackers kunnen een storm aan onrust en ongemak veroorzaken. De experts van Secure Layers leveren en implementeren door-en-door veilige, meervoudig gelaagde ICT oplossingen waardoor gebruikers genieten van optimale bewegingsvrijheid op het wereldwijde web.

In lijn met de herpositionering van Secure Layers ontwikkelde Boven N.A.P. een onderscheidende slogan, een nieuwe, meer aansprekende huisstijl en wervende webteksten. In het logo zijn zowel een wapen als een slot te herkennen. In de ontvangstruimte van Secure Layers symboliseert een blow-up van een zeilschip dat de storm trotseert het gevoel van veiligheid en vrijheid.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46