Positionering

Van Oers Corporate Finance voegt onmiskenbaar waarde toe

 

Van Oers is een groot regionaal accountants- en belastingadvieskantoor met 5 vestigingen in zuidwest-Brabant. Bij Van Oers werken 256 medewerkers. De juiste mensen met de juiste mindset en de juiste vakkennis om te kunnen uitblinken richting de opdrachtgevers.

 

Voor Van Oers ontwikkelde Boven N.A.P. in 2014 de uitgebreide jubileumcommunicatie met als drager de slogan: Van Oers. 50 jaar ondernemingszin. Later ontwikkelden we ondermeer het Van Oers hardloopshirt, de corporate nieuwjaarswens en de positionering voor Van Oers Corporate Finance (als basis voor website en advertentiereeks). www.vanoers-cf.nl/corporate-finance/ De kopregel vertelt eigenlijk al het hele verhaal:

 

Van Oers Corporate Finance
voegt onmiskenbaar waarde toe.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46