vrouw, rauw en van koninklijke klasse

Sobere huisstijl voor swingende podiumtijgerin.

Lee McKing is een getalenteerde zangeres uit Breda. Een vrouw met charisma. Vooral bekend als house-vocalist. Haar feilloze timing en improvisatie-vaardigheid in house en soul, zijn indrukwekkend. In haar kleurrijke carrière heeft ze gewerkt met gevestigde namen zoals Benny Rodrigues, Chuckie, Dannic, Erick E, Funkermann, La Fuente, Leroy Styles en Roog. Met haar karakteristieke, soms rauwe soul-stem slaagt ze erin, in binnen- en buitenland, evenementen naar een hoger niveau te tillen. Evenementen zoals Festival Mundial, Must, Solar Festival, Wish Outdoor en the Gaypride.

 

Boven N.A.P. tekende voor het ontwerp van het logo, de huisstijl en de website. Beeldend en sober | in lijn met de identiteit van haar merk. Betaalbaar | passend binnen het budget van een solitair creatief talent.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

0628273246