Samenwerking op hoog niveau.

Ontwerp logo en website voor Vliegcarriere.nl

Vliegcarriere.nl is een gekwalificeerde vliegschool die cursisten opleidt tot piloot in de commerciĆ«le luchtvaart. De nieuwkomer is de concurrentie aangegaan met de huidige opleidingsinstituten die exorbitant hoge bedragen vragen. Vliegcarriere.nl leidt op tegen beduidend lagere kosten dan waar de markt gewend aan is. Met behoud van al het goede. Zo zet Vliegcarriere.nl exact dezelfde locaties in als de concurrent. En ook de kwaliteit van de opleiding, de toetsing en de certificering van Vliegcarriere.nl is van eenzelfde hoog niveau. De docenten van Vliegcarriere.nl, zelf zeer ervaren piloten, staan samen garant voor een door-en-door betrouwbare opleiding. Boven N.A.P. ontwikkelde – in opdracht van collega bureau Buiten Zinnen – het ontwerp voor het logo, de huisstijl en de website. Een visuele identiteit die feilloos aansluit bij de betrouwbare uitstraling van het merk.

www.vliegcarriere.nl

MEER MERKBOUW

geĆÆnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

0628273246