Trahecon on the road

Trahecon uit Waalwijk produceert en monteert hoogwaardige hekwerken, balkonbeglazing, trappen en constructies. De klant- en oplossingsgerichte medewerkers leveren kwaliteit op het hoogste niveau. Kwaliteit die zich vertaalt in een gestroomlijnd proces, kwaliteitsproducten én een geslaagd project. Dat verklaart het vertrouwen dat opdrachtgevers in Trahecon stellen.

 

Boven N.A.P. kreeg het verzoek om voor de vrachtwagenvloot van Trahecon een eigentijds design te maken, in lijn met de nieuwe visuele identiteit die we twee jaar geleden hebben ontwikkeld. Reclame op de weg vereist een bondige boodschap: naam en logo, kernactiviteiten en de slogan. Zo werkt Trahecon ook onderweg aan het opbouwen van haar naams- en inhoudsbekendheid.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46