Zinnige & kunstzinnige onderzoeksverhalen

The Fontys Arts Files

Voor de masterstudenten van de creatieve opleidingen organiseert Fontys Hogeschool voor de Kunsten jaarlijks vijf research days. Ervaren professionals vertellen dan over hun vak en persoonlijke werkervaringen. Eind 2021 hield de Vlaamse kunstenaar Benjamin Verdonck er een boeiende voordacht. De studieleiding van Fontys besloot zijn verhaal te vermenigvuldigen en vroeg Boven N.A.P. een tweetalige uitgave te verzorgen. We bedachten de naam en het onderschrift: The Fontys Art Files, zinnige en kunstzinnige onderzoeksdagen. Ook verzorgde Boven N.A.P. het ontwerp. Op de omslag een vereenvoudigde grafische weergave van het beeld Albero Porta (boom|deur) van Giuseppe Penone dat in het verhaal van Verdonck de apotheose vormt. De omslag van de 32 pagina’s tellende publicatie is uitgevoerd in wit en koper foliedruk op muscat grey karton. Drukker Roggeband & Accuraat leverde topkwaliteit.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46