Business to business

STRAK ZAKELIJK DESIGN VOOR IT-MERKEN

 

Rackmount.IT ontwikkelt en produceert fraai vormgegeven stalen rekken van hoge kwaliteit voor IT-beveiligingsoplossingen. Zowel vaste als modulaire, stapelbare systemen. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Amerika en Australië. De opdrachtgever bedacht voor een nieuwe productrange de naam Leoracken wilde het als een zelfstandig merk in de markt zetten. Boven N.A.P. ontwikkelde respectievelijk het logo, de huisstijl, de huisstijl manual, productsheets en een 3 slagfolder. In het kielzog van deze opdracht volgde eenzelfde ontwerpverzoek voor de nieuwste innovatieve productrange Eaglerack. Ook tekende Boven N.A.P. voor de restyling van de visuele identiteit van het overkoepelende merk Rackmount.IT.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

0628273246