Eenvoudige maar doeltreffende website

DE FOTOGRAAF VAN DIE HET TOEVAL NIET ONOPGEMERKT LAAT 

 

Willem Joosse wordt wel een fotograaf van de straat genoemd: ‘Ik ga erop uit, kijk wat ik tegenkom, sta open voor verwondering, zoek door de lens en fotografeer.’  Hij is zelden ergens naar op zoek, die Joosse, maar stuit steeds – onverwacht – op interessante alledaagse taferelen, personages en objecten. Een bijzondere lichtval of een boeiende, ruimtelijke compositie. Dat is de meerwaarde van zijn oog. Hij registreert wat anderen onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan. Willem Joosse verzocht zijn zoon Jochem een website van bescheiden omvang voor hem te maken. Boven N.A.P. ontwikkelde het logo, de slogan, de webteksten en het ontwerp van de site-fotoportfolio, inclusief bestelmogelijkheid.

 

Ga naar willemjoosse.nl.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

0628273246