Huisstijl, slogan, teksten, website

DE LIEFDE VAN UITGEVERIJ DE GROEN MEDIA

De Groen Media is een bevlogen, kleinschalige uitgeverij waar liefde voor taal en hartstocht voor het maken van boeken steevast tot mooie publicaties leiden. Bij de ontwikkeling van een boek komen tal van werkzaamheden samen. Research. Schrijven. Vormgeven. Projectbesprekingen. Correctielezen. Drukken. Uitgeven. Uitgever Ru de Groen voert hierover de regie. Sinds 2012 legt hij zich bovendien toe op het schrijven van romans en kinderboeken. De Groen Media verzocht Boven NAP een nieuwe huisstijl en website met portfolio te ontwikkelen. Door een rechthoekig kader met ‘omgevingsgloed’ op een zwarte ondergrond te plaatsen, ontstond de suggestie van een boek. Daaroverheen positioneerde art director Joosse in pastelkleuren en een ranke typografie de letters De Groen Media. Onder de disciplines schrijvers, vormgevers, uitgevers – plaatsten we de meest essentiële belofte aan de opdrachtgevers van de uitgeverij: boeken waaruit passie spreekt. Bekijk de website.

De Groen Media tablet

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46