Ginkgo. Taste the better oriental cuisine

HET MERK MET DE SCHOONHEID VAN EEN BOOMBLAD

Ginkgo Breda is een uniek restaurant-concept waar Oosterse gastvrijheid, oriental food & shared dining centraal staan. In het restaurant kunnen de gasten kiezen uit 40 oriëntaalse gerechten. Voornamelijk afkomstig uit Japan, Indonesië, Thailand en Vietnam. Vis-, vlees- en vegetarische gerechten; gewokt, gebakken, gefrituurd of gegrild.  De oriëntaalse gerechten uit de Aziatische keuken met haar ongeëvenaarde veelzijdige palet aan smaken worden er geserveerd in een Oosters ingericht interieur. De gasten ervaren er ongelimiteerd de tijd om – genietend van hun lunch of diner – ontspannen tafelgesprekken te voeren.

 

De drie eigenaren benaderden Boven N.A.P. met het verzoek een beknopte positionering te schrijven, een naam en slogan te ontwikkelen en een nieuwe huisstijl en signing te ontwerpen. De naam Gingko had alles in zich, vonden wij, om als drager van het restaurantmerk te fungeren. De ginkgo biloba of de Japanse notenboom is oorspronkelijk afkomstig uit het Verre Oosten. Japanners vereren deze boom, die tot 40 meter hoog wordt, als een god. Aan de zaden van de ginkgo worden al eeuwenlang geneeskrachtige eigenschappen toegekend. Het sierlijke blad – bestaande uit twee segmenten (bi loba’s) – hebben we in de huisstijl een prominente plek gegeven.

 

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46