Het ASVZ visie-festival

Podium voor een variété aan bevlogen mensen

ASVZ helpt mensen met een beperking een alledaags leven te leiden met alles wat daarbij hoort… Een fijne leefomgeving, sociale contacten, een betekenisvolle dagbesteding en ruimte om keuzes te maken. Voor medewerkers, cliënten en familie organiseert ASVZ in september 2022 een driedaags festival. De bezoekers kunnen er ervaren hoe de zorgvisie van ASVZ zich op 1001 manieren manifesteert. Ze proeven van de kennis en expertise van ASVZ. Maken kennis met de vele diensten, behandelvormen en belevings-, ontspannings- en spelactiviteiten. Ze ervaren hoe de collega’s van andere disciplines hun werk afstemmen op de behoeften en mogelijkheden van de cliënten. Ze kunnen tijdens het festival luisteren naar sprekers en muziekoptredens. En deelnemen aan een variëteit aan workshops. Kortom, volop inspiratie!

 

Boven N.A.P. is gevraagd in de aanloop naar het festival een wervende uitnodiging te ontwikkelen en een folder die aan de medewerkers thuis per post wordt toegestuurd. Verder ontwikkelden we vlaggen, banieren en affiches voor op het festivalterrein. En voor elke bezoeker een overzichtelijk programmaboekje met plattegrond.

 

Het resultaat? Het aantal bezoekers was overweldigend en de sfeer was magnifiek. Het merk leeft inmiddels sterker dan ooit in de harten van de betrokkenen.

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

06 28 27 32 46