DE VERDIEPING

De vraag welke positie u in de markt wilt innemen, vereist dat wij ons verdiepen in uw doelen en doelgroep en concurrentie. En uiteraard in de essentie van uw merk, organisatie, mensen, producten en diensten. Uw input vormt de basis voor een creatieve zoektocht naar een goed verhaal, dat in originele bewoordingen beschrijft hoe we uw merk gaan positioneren. En met welke boodschap in welke media we uw doelgroep het beste bereiken en tot actie aanzetten.

DE VERBEELDING

Niet alleen wat je vertelt en laat zien, ook de wijze waarop je dat doet, is van invloed op de effectiviteit van de communicatie. De inzet van creativiteit is dan ook cruciaal. Zowel tijdens het ontwikkelen van concepten als bij de uitwerking ervan. Door uw boodschap conceptueel onderscheidend – in authentieke bewoordingen, kleuren, beelden en metaforen-te communiceren, voegt Boven N.A.P. waarde toe aan de beleving van uw merk.

DE VERLEIDING

Het is nooit veranderd. Zoals de visser sinds mensenheugnis de vis met het juiste aas weet te lokken, zo kun je nog steeds met een mooie belofte de doelgroep verleiden. Daarbij is het beslist van belang – in alle boodschappen en elke gedraging – trouw te blijven aan het gedachtengoed achter uw merk. Dat heet merkbouw. Verleidelijke én merkbewuste on- en offline communicatie leidt onherroepelijk tot het veroveren van een voorkeurspositie ten opzichte van de concurrent. Hetgeen vroeg of laat leidt tot het beoogde resultaat.

MENSEN EN
BEDRIJFSCULTUUR

Wat kenmerkt onze bedrijfscultuur? Het werkplezier. De vertrouwensbasis. De respectvolle bejegening. Jochem Joosse en Paul Haverman streven naar duurzame relaties en handelen daarnaar. Focussen op alle voorwaarden die nodig zijn voor een fijne samenwerking, uiteraard inclusief de totstandkoming van kwaliteit. In Boven N.A.P. ontmoet u een creatief en slagvaardig en – zo vinden we zelf – een sympathiek bureau dat in de breedte en de diepte over de disciplines beschikt om on- en offline onderscheidend en effectief te communiceren.

GEINTERESSEERD?

Neem contact op met Jochem Joosse
of laat je naam en nummer achter

06 28 27 32 46